Obavijest o radnom vremenu

9. lip. 2020.

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Državni arhiv u Šibeniku (dalje: Arhiv) do daljnjega radi s korisnicima kako slijedi:

  1. Od 15. lipnja 2020. radno vrijeme čitaonice Arhiva bit će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7:30 do 13:30.
  2. Sukladno preporukama u čitaonici Arhiva istovremeno mogu boraviti najviše 4 (četiri) korisnika.
  3. Za rad u čitaonici korisnici se moraju najaviti putem e-pošte (info@dasi.hr) radi dogovora o terminu korištenja gradiva s podatkom o planiranom vremenu dolaska i odlaska.
  4. Preporučuje se korisnicima da što detaljnije navedu podatke o gradivu koje žele koristiti kako bi ono moglo biti pripremljeno za dogovoreni termin.
  5. Preporučuje se korisnicima da sa sobom donesu osobnu zaštitnu opremu (zaštitnu masku, jednokratne rukavice) i pisaći pribor (papir, grafitnu olovku i gumicu) ako će im biti potreban.
  6. Rad sa strankama u prijamnom uredu (zahtjevi za izdavanje ovjerenih preslika gradiva i dr.) odvija se tijekom radnog vremena čitaonice uz prethodnu najavu (toč. 3. i 4.) putem e-pošte (info@dasi.hr), telefona/telefaksa (022 312 514) ili pošte (Državni arhiv u Šibeniku, Velimira Škorpika 6/A, Šibenik).

Nove objave

Obavijest o ishodu natječajnog postupka

Državni arhiv u Šibeniku objavio je dana 22. studenoga 2023. godine javni natječaj za prijam zaposlenika za radna mjesta arhivski tehničar (m/ž): jedan izvršitelj (m/ž) na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme i jedan izvršitelj (m/ž) na određeno vrijeme (zamjena do...

Skip to content