Plaketa grada Šibenika Državnom arhivu u Šibeniku za 15. obljetnicu

28. ruj. 2022.

U povodu Dana grada Šibenika i blagdana sv. Mihovila danas je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika na kojoj su dodijeljene nagrade i priznanja zaslužnima.

Plaketom grada Šibenika, pak,  nagrađen je posthumno Krste Marko Aras (za dugogodišnje djelovanje u gospodarstvu i sportu, a Plaketu su preuzeli i Joško Čelar (povodom 60. obljetnice profesionalne karijere u novinarstvu), Mario Dražić (za dugogodišnje djelovanje u promociji tenisa i šibenskog sporta), Boris Dukić (za izniman dugogodišnji doprinos razvoju i promicanju ugleda Zatona), Natko Duvnjak (za ključan doprinos u osnivanju OŠ za balet i suvremeni ples u Šibeniku) te predstavnice Državnog arhiva u Šibeniku (povodom 15. obljetnice djelovanja Državnog arhiva u Šibeniku kao samostalne ustanove), Lions kluba Luca (povodom 20. obljetnice vrijednog društvenog i humanitarnog djelovanja te Udruge Ardura Šibenik (za višegodišnje djelovanje u psihosocijalnom radu i zaštiti ljudskih i dječjih prava).

opširnije: www.sibenik.hr

Nove objave

OBAVIJEST O ISHODU NATJEČAJNOG POSTUPKA

KLASA: 112-01/24-01/09 URBROJ: 124-01-23-56 Šibenik, 14. svibnja 2024. Na temelju članka 10. stavka 1. točke 10. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“, br. 25/13, 85/15, 69/22) Državni arhiv u Šibeniku objavljuje OBAVIJEST O ISHODU NATJEČAJNOG...

POZIV NA TESTIRANJE KANDIDATA

koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa (Narodne novine br. 44/2024)

Skip to content