Plaketa grada Šibenika Državnom arhivu u Šibeniku za 15. obljetnicu

28. ruj. 2022.

U povodu Dana grada Šibenika i blagdana sv. Mihovila danas je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika na kojoj su dodijeljene nagrade i priznanja zaslužnima.

Plaketom grada Šibenika, pak,  nagrađen je posthumno Krste Marko Aras (za dugogodišnje djelovanje u gospodarstvu i sportu, a Plaketu su preuzeli i Joško Čelar (povodom 60. obljetnice profesionalne karijere u novinarstvu), Mario Dražić (za dugogodišnje djelovanje u promociji tenisa i šibenskog sporta), Boris Dukić (za izniman dugogodišnji doprinos razvoju i promicanju ugleda Zatona), Natko Duvnjak (za ključan doprinos u osnivanju OŠ za balet i suvremeni ples u Šibeniku) te predstavnice Državnog arhiva u Šibeniku (povodom 15. obljetnice djelovanja Državnog arhiva u Šibeniku kao samostalne ustanove), Lions kluba Luca (povodom 20. obljetnice vrijednog društvenog i humanitarnog djelovanja te Udruge Ardura Šibenik (za višegodišnje djelovanje u psihosocijalnom radu i zaštiti ljudskih i dječjih prava).

opširnije: www.sibenik.hr

Nove objave

Obavijest o ishodu natječajnog postupka

Državni arhiv u Šibeniku objavio je dana 22. studenoga 2023. godine javni natječaj za prijam zaposlenika za radna mjesta arhivski tehničar (m/ž): jedan izvršitelj (m/ž) na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme i jedan izvršitelj (m/ž) na određeno vrijeme (zamjena do...

Skip to content