Radno vrijeme čitaonice

12. stu. 2020.

Čitaonica Državnog arhiva u Šibeniku do daljnjega radi kako slijedi:

  • Radno vrijeme čitaonice bit će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7:30 do 13:30.
  • U čitaonici istovremeno mogu boraviti najviše 4 (četiri) korisnika.
  • Za rad u čitaonici korisnici se moraju najaviti putem e-pošte (info@dasi.hr) radi dogovora o terminu korištenja gradiva s podatkom o planiranom vremenu dolaska i odlaska.
  • Korisnicima se preporučuje detaljno navođenje podataka o gradivu koje žele koristiti kako bi ono moglo biti pripremljeno za dogovoreni termin.
  • Korisnicima se preporučuje korištenje ostale osobne zaštitne opreme (jednokratne rukavice) i pisaćeg pribora (papir, grafitnu olovku i gumicu) ako će im biti potreban.

Prijamni ured Državnog arhiva u Šibeniku do daljnjega radi kako slijedi:

  • Neposredni rad sa strankama u prijamnom uredu (zahtjevi za izdavanje ovjerenih preslika gradiva i dr.) bit će omogućen iznimno u slučaju kad zahtjev korisnika nije moguće riješiti bez njegove prisutnosti, te uz obveznu prethodnu najavu putem e-pošte (info@dasi.hr) i telefona/telefaksa (022 312 514).
  • Zahtjevi se podnose putem e-pošte (info@dasi.hr) i/ili pošte na adresu Državni arhiv u Šibeniku, Velimira Škorpika 6/A, 22000 Šibenik.
  • Upiti se podnose putem online obrasca na mrežnim stranicama Arhiva (https://www.dasi.hr/kontakt/), putem e-pošte (info@dasi.hr) i telefona/telefaksa (022 312 514).

Molimo da se pridržavate propisane mjere korištenja zaštitnih ili medicinskih maski za lice te da ih nosite na ispravan način preko nosa i usta.

Nove objave

Pravila za upravljanje dokumentarnim gradivom stvaratelja/posjednika

Hrvatski državni arhiv objavio je Upute za izradu pravila za upravljanje dokumentarnim gradivom stvaratelja/posjednika, Predložak Pravila za upravljanje dokumentarnim gradivom stvaratelja/posjednika koji može poslužiti za izradu navedenog internog akta te Obrazac popisa dokumentarnog gradiva s rokovima čuvanja kojim je definiran prikladan format popisa gradiva

Skip to content